Fraktfritt över 499 sek / Snabb leverans / Säkra betalningar

MÖT VÅREN MED LOVIDERM 

 Här kommer några tips på hur du kan förbereda och vårda din hud inför våren.Peela & rengör

En peeling hjälper din hud att bli av med döda hudceller men även att boosta din cirkulation och stimulera ny hudproduktion. För att få bästa resultat, förbered huden med att rengöra ditt ansikte med Tvättcrème Mild innan din peeling.

Gör din egen peeling: 
 4-6 msk olivolja
6 msk socker
2 tsk honungMassera in den försiktigt i ansiktet och undvik området kring ögonen som är extra känsligt. Avsluta peelingen med att skölja av ordentligt och massera sen in Dagcème Intensiv som är återfuktande och skyddande.Återfukta
Att hålla huden återfuktad är en av de viktigaste delarna i din hudvårdsrutin för en frisk och välmående hud. Applicera Dagcrème Intensiv på morgonen och Nattcrème Intensiv på kvällen. Vill du satsa på endast en ansiktscrème finns vår återfuktande Hydrostim 24H.

Boosta huden 

Boosta huden med Serum Vital för extra fukt, lyster och för att pigga upp huden.  Använd ditt serum vid behov under din ansiktscrème för att tillföra en riktig fuktbomb och för att motverka hudens åldrande.

Skydda
Vårsolen är stark och huden är ovan vid solen efter vinterhalvåret. Många hudkrämer och foundations innehåller SPF, men ibland är det inte tillräckligt. Loviderm rekommenderar att du använder minst SPF 30 för ansiktet men bäst är SPF 50. Applicera först Dagcrème Intensiv eller Hydrostim 24H och sedan ditt solskydd över.

Drick vatten 

Sist men inte minst - glöm inte att fylla på med vatten, gärna med citron.Att dricka vatten är nog det äldsta skönhetstipset som går att finna.