Fraktfritt över 499 sek / Snabb leverans / Säkra betalningar

Om Loviderm

Här kan du  läsa om Loviderm och idén bakom Loivderms ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade i Jämtland. 


Ekologiskt - långt innan trenden 

Loviderm grundades för över 40 år sedan av Lovisa Svärd, välrenommerad hudterapeut och hudhygienist. Utifrån sitt eget personliga behov av produkter speciellt utformade för allergiska besvär skapade Lovisa Loviderm. Samtidigt banade hon väg för ekologisk hudvård i Sverige då hon var en av de första med att producera ekologiska, rena och effektiva produkter utan mineraloljor.
Tillsammans med hudläkare, biokemister och farmaceuter fortsatte utvecklingen av produkter med egenskaper anpassade för torr och känslig hud samt problemhy med rosacea, atopiska och allergiska besvär.

I dag är Loviderm ett självklart val när det kommer till naturlig hudvård och en av Sveriges äldsta ekologiska och vårdande hudvårdsserier. Bolaget drivs av Camilla Sjögren och Karin Hallbäck i nära samarbete med hudterapeuter och tillverkare för att bibehålla och skapa de bästa naturliga och vårdande produkterna på den Svenska marknaden.

Loviderms hudvårdserie tillverkas i Föllinge. Föllinge utvecklar och tillverkar endast naturlig hudvård för välkända varumärken som efterfrågar den högsta kvaliteten. Med ett gemensamt tänk om att värna om både hud och natur blev det ett självklart val för vår produktion.

”Lovisa Svärds märke var ekologiskt långt innan det blev trendigt med ekohudvård” Agneta Elmegård, Aftonbladet 2016


Under 2021-2022 har vi genomgått en design och varumärkesförändring. Det gav oss en Beauty Oscar för "Bästa relansering". 
.