Fraktfritt över 499 sek / Snabb leverans / Säkra betalningar

HÖSTGLÖD MED LOVIDERM

När sommar övergår till höst är det inte ovanligt att vår hud kommer i obalans. När temperaturen sjunker och luften blir torrare kan huden reagera. Yttorra fläckar samt oljiga och finniga partier är vanligt under övergången mellan sommar och höst då huden försöker hitta en ny balans. 

Behåll hudens sommarkänsla och fina lyster genom en enkel hudvårdsrutin anpassad för kyligare årstider!Rengöring

Dags att lägga till Rengöringsolja Skonsam. Under höst och vinter när huden behöver optimalt med fukt är det viktigt att även din ansiktsrengöring förser din hud med extra fukt och vi tipsar om att blanda Loviderms Rengöringsolja och Tvättcrème Mild för en extra effektiv och skonsam rengöring under hösten.

Tillför extra allt

Vår hud tillverkar ett eget skyddande yttre lager av fett, som kallas sebum. Genom att addera Serum Vital får du ett extra skyddande lager mot väder och vind samtidigt som serumet balanserar din huds egen oljeproduktion, återfuktar huden, minskar uppkomsten av fina linjer och ger ett hälsosamt glow. Innehåller A- och E-vitamin. Använd under passande ansiktscrème morgon och kväll eller vid behov. 

Dag- och nattcrème
Huden har olika behov på dagen och på natten. Därav är det en viss skillnad på dagcrème och nattcrème. Dagcrèmen fokuserar på att skydda huden medan nattcrèmen fokuserar på reparationsprocessen.

Vår 24H ansiktscrème innehåller det bästa från vår dagcrème och nattcrème och passar utmärkt om du har torr och känslig hud som behöver en jämn fukt tillförsel dygnet runt.

Drick vatten

Sist men inte minst, glöm inte att fylla på med vatten, gärna med citron. Att dricka vatten är nog det äldsta skönhetstipset som går att finna.

Vårda läpparna året om

Läpparna har olika behov vid olika årstider - med Loviderms cerat kan du vårda dina läppar och hjälpa dem att behålla sin mjukhet och lyster året om.

Nu går vi mot kyligare tider och läpparna upplevas ofta fuktfattiga och mer torra. Ceratet som innehåller jojobaolja, bivax, sheasmör och ringblomsextrakt har alla har fantastiska egenskaper för dina läppar och är perfekta för att förbereda läpparna inför kyligare årstider. 

Smörj dina läppar 2-3 gånger per dag eller vid behov.