Fraktfritt över 499 sek / Snabb leverans / Säkra betalningar

Loviderm - dagkräm kontra nattkräm 

Huden har olika behov på dagen och på natten. Därav är det en viss skillnad på dagkräm och nattkräm. Dagkrämen fokuserar på att skydda huden medan nattkrämen fokuserar på reparationsprocessen. 
 

ANSIKTSCRÈME 24H

Dag- och nattkräm är bra att använda från ca 25-årsåldern. Innan dess behöver huden inte lika mycket skydd och näring och det räcker oftast med en fuktkräm såväl dag som natt.

Vi har skapat en 24H ansiktskräm för dig över 30 år som innehåller det bästa från vår dagkräm och nattkräm och passar utmärkt om du har extra torr och känslig hud som behöver en jämn fukttillförsel dygnet runt. 

Ansiktskrämen stärker, balanserar och skyddar huden mot uttorkning och innehåller fuktgivande glycerin och vårdande ekologiska oljor som återfuktar med en lugnande effekt.DAGCRÈME

Dagkrämen förser din hy med näringsrika ekologiska oljor och viktiga näringsämnen och fungerar som ett skyddande lager som låser in fukt och stänger ute föroreningar.

Våra hudceller behöver en blandning av olika ingredienser som vår dagkräm tillför som bidrar till att göra huden mjuk och spänstig.

Dagkrämen appliceras du på morgonen efter lätt rengöring och ev. serum, men före din solskyddsfaktor och makeup.NATTCRÈME

Loviderms dag- och nattkräm ger fukt och näring till din hud men nattkrämen är rikare i konsistensen. Det innebär att den är fetare och därför stannar kvar längre på din hud, ger en extra dos av fukt och bygger upp hudbarriären efter dagens uttorkande timmar, vilket gör underverk för fuktbalansen.

Nattkrämen ska appliceras innan du går och lägger dig efter rengöring. Den innehåller ingredienser som stimulerar cellförnyelsen och vårdar din hud medan du sover och förbereder den kommande dag.

De aktiva ingredienserna gör bättre nytta i en nattkräm än i en dagkräm då de tas bättre upp av huden under natten. Vissa ämnen som AHA-syra ska inte användas dagtid eftersom de gör din hud solkänslig.