Fraktfritt över 499 sek / Snabb leverans / Säkra betalningar

Loviderm
klimatsamart hudvård för alla

Huden är kroppens största organ och därför är det särskilt viktigt att sköta om den på rätt sätt. Vad just din hud behöver beror på en rad faktorer som t.ex. hudtyp, ålder, årstid samt livsstilsfaktorer som bland annat kosthållning, stress och sömn. 


HUDVÅRD UTAN KONSTIGHETER

Din hy förändras med tiden och det är omkring 35-årsåldern som vi märker av strukturförändringar i huden. En ansiktskräm som du använt under många år kanske inte är den bästa för din hud idag. Det är viktigt att hålla huden mjuk, smidig och frisk, och rätt ansiktskräm kan hjälpa din hud att må bättre oavsett ålder, årstid eller hudtyp. Vår filosofi är att din hud ska må bra samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. Det är dags att vi blir medvetna om vad vi använder på vår hy lika väl som vad vi stoppar i munnen!

NOGA UTVALDA INGREDIENSER

Loviderms produkter innehåller noga utvalda ekologiska och naturliga ingredienser utan mineraloljor, vaselin, paraffin eller parabener. De tillverkas i Jämtland i Sverige genom en skonsam framställningsprocess med största möjliga hänsyn till miljön och produkterna har aldrig testats på djur. Våra krämer tillför huden både fett och fukt, samtidigt som de skyddar mot yttre påfrestningar. Sammansättningen av ingredienser bidrar till en lugnande effekt på huden och lämpar sig både för kvinnor och män.

VÄL BEPRÖVAD HUDVÅRDSSERIE

Loviderms produkter är väl beprövade sedan mer än 40 år och används av mycket nöjda terapeuter och kunder över hela landet. Loviderm har, sedan många år, haft ett nära samarbete med plastkirurgen doktor Leif Gylbert, som sett fantastiska resultat med produkterna. Efter avslutad behandling har Loviderms vårdande produkter använts för en snabbare återhämtning och läkning.

CERTIFIERINGAR

Vi har valt att i dagsläget inte miljömärka eller eko-certifiera våra egna produkter. Detta val beror på att en certifiering alltid innefattar en kostnad som läggs på varje produkt. En kostnad som slutkonsumenten i slutändan får betala. Dessutom har de flesta av våra ingredienser/råvaror redan någon form av oberoende certifiering/miljömärkning så det skulle då innebära en dubbel certifieringskostnad för våra kunder.