Lite information om företaget Loviderm

Drivkraften bakom Loviderm är att få ut kunskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö. Vi vill erbjuda en riktigt bra hudvårdsserie till överkomliga priser för den medvetna kunden som vill ta hand om sin hud med ett ekologiskt tänk. Vi är helt öppna med vad våra produkter innehåller och innehållet ska vara så stor del naturligt och ekologiskt som det bara går utan att tumma på kvalité och funktion. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen – allt för hud och natur.

Bakom Loviderms hudvårdsserie finns Lovisa Svärd, hudterapeut och hudhygienist med över 30 års erfarenhet inom yrket. Hon var med och startade Privatskolan för Hudvård & Kosmetik där hon undervisade i kosmetisk kemi under många år.

När Lovisa inte kunde hitta hudvårdsprodukter som hjälpte mot hennes egen allergi och känsliga hud, utvecklade hon i samarbete med hudläkare, biokemister och farmaceuter, Loviderms Hudvårdsprodukter. Hon var först i Sverige med producera AHA-produkter utan mineraloljor.

Loviderms nya serie eco by Loviderm grundar sig på den tidigare och baseras på 100 % ekologiska råvaror där det är möjligt och är tillverkade i Sverige under GMP standard.

Vi hoppas att ni skall trivas med vår nya serie!