Om Loviderm

Loviderm tar fram hudvårdsprodukter för alla som älskar att ta hand om och vårda sin hud och samtidigt värna om miljön. Lång erfarenhet ligger bakom serien och ett ekologiskt och naturligt helhetstänk genomsyrar företaget. 

ecobyLoviderm är en svensktillverkad hudvårdsserie som vårdar och balanserar huden och är framtagen för normal till torr och känslig hud.  Den lämpar sig både för kvinnor och män och det finns helt oparfymerade produkter för den som är extra känslig. Produkterna i serien innehåller noga utvalda ekologiska och naturliga ingredienser utan omdebatterade parabener, silikoner eller mineraloljor som vaselin & paraffin. De sköna ekologiska oljorna tillför huden rikligt med fukt och välbehövligt fett samtidigt som de skyddar mot yttre påfrestningar. Sammansättningen av ingredienser bidrar till en lugnande och välgörande effekt på huden och lämpar sig bra på alla hudtyper och speciellt bra och vårdande för känslig hud samt problemhy.

Serien är väl beprövad och används av mycket nöjda kunder och terapeuter över hela landet. Loviderm har också, sedan många år, ett nära samarbete med plastkirurgen doktor Leif Gylbert på Sophiahemmet som sett fantastiska resultat med produkterna där de behandlar med Loviderms produkter både innan och efter kirurgiskt ingrepp för att ge de bästa förutsättningarna för huden att läka och återhämta sig.

Hela serien tillverkas i Sverige genom en skonsam framställningsprocess med största möjliga hänsyn till miljön och produkterna har aldrig testats på djur. Vi är helt öppna med vad våra produkter innehåller och innehållet är, i den mån det går, endast naturligt och ekologiskt. Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda produkter som är 88–99% naturliga. Produktutvecklingen fortsätter ständigt i takt med den senaste forskningen.

Svensk ekologisk hudvård - ditt naturliga val helt enkelt och en perfekt bas i ditt badrumsskåp!